lauantai 15. lokakuuta 2016

Kerhon ihka ensimäinen tapaaminen

Tänään järjestettiin Porin Ponitallin ensimmäinen tapaaminen.
Paikalle saapui hurjan paljon porukkaa, vaikka paikalla olikin vain puolet ilmoittautuneista. Toivottavasti loput tulevat toiseen kokoontumiseen mikä järjestetään muutaman viikon sisällä.Paikalle saapui tyttöjä ja poikia, osa oli ratsastanut talutuksessa, osa ilman taluttajaa. Joku oli jopa mennyt yksin suuurella suomen hevosella! Osa taas oli kokeillut hevosen hoitamista. Mikä oli hienoa, oli se että jokainen oli ollut hevosen kanssa jossain tekemisissä :).Jokaiselle kerholaiselle jaettiin suomen eläinsuojeluyhdistyksen julkaisema lehti, jonka liitteenä tulevaa "Hevosen kengissä" Tieto- ja tehtävä vihkoa alamme kerholaisten kanssa yhdessä täyttämään.
Nyt pitää vain järjestää ryhmät sopiviksi, seuraava tapaaminen on vielä sisätiloissa, missä kerrataan miten hevosten lähellä kuuluu toimia. Esimerkiksi meidän tallilla jokainen käyttää kypärää ihan jo hoitaessa!

Kokoontuminen oli onnistunut ja kerholaiset vaikuttivat hyvin innostuneilta pieniltä hevostytöiltä/pojilta. Toivottavasti kerhon muutkin kokoontumiset ovat yhtä onnistuneita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.