torstai 1. helmikuuta 2018

Uusia työntekijöitä

Meille on tullut hurja määrä uusia kasvoja! Esitelläänpä heitä hieman.


______________________________________________________
Tiia R
Tiia on oikein iloinen persoona. Tiia opiskelee Ulvilan Sataedussa merkonomiksi. Hänellä on myös eläintenhoitaja- ja maatalousyrittäjätutkinto. Hän tekee suurimmaksisosaksi taloushallinnontöitä toimistolla, mutta voitte häntä nähdä myös joskus tallilla.

_________________________________________________________________________________
Tiia HTiia on 21-vuotias ja ammatiltaan tarjoilija. Tiia on pyörinyt hevosten parissa ihan ala-asteelta asti ja harrastanut ratsastusta noin 10vuotta. Tiiaan saatat törmätä tallilla ja muissa ponitallin toiminnoissa. Tiia myös valmistaa kepparikerhoa varten keppihevosia ja niiden varusteita.

______________________________________

NiinaNiina on 26-vuotias joka päivittää blogia, hoitaa mainontaa, käy tallilla jne. Hän on siis ns "jokapaikanhöylä". Niina on ammatiltaan myyjä, mutta myös opsikellut eläintenkoulutusta. Niinaa tulee myös näkemään kerhoissa ja tallilla.

________________________________________________________________________________

          Tiia S
Tiia on 23-vuotias ja opiskellut maaseutuyrittäjäksi. Tiialla on jo yli viidentoistavuoden vuoden kokemus hevosista. Tiia ja Tiia H valmistavat yhdessä kepparikerhoon keppareita ja varusteita. Tiia näkee myös tallilla ja Ponitallin toiminnoissa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.