tiistai 17. heinäkuuta 2018

Fionan esikoulu



Pikkuinen Fionakin on täyttänyt jo kaksi kuukautta ja näidenkin kuvien oton jälkeen ponivauva on kasvanut hurjasti. Hieman yli kuukauden ikäisenä Fionan esikoulu jatkui talutusharjoituksilla. Näissä kuvissa Fiona vielä kirmailee vapaana pitkin pihamaata, mutta vain muutama päivä kuvien ottamisen jälkeen Fiona pääsi ihan ensimmäistä kertaa talutusharjoituksiin.



Vaikka Fionalla alkaa olla jo halua itsenäisesti tehdä retkiä ympäri pihaa ja tutustua muihinkin poneihin, on äidiltä silti välillä haettava tukea. Aluksi Saara ei tahtonut päästää ihmisiä lähellekään Fionaa, mutta nykyisin Saara tuntuu melkein tyytyväiseltä saadessaan kakaran edes hetkeksi pois jaloistaan.
Niinpä talutusharjoituksissakin Saara otti aika rauhassa, eikä hermoillut, vaikka ensimmäisellä parilla kerralla Fiona olikin ihan hämillään ja hieman poukkoili eri suuntiin. Pääsääntöisesti talutusretken ovat kuitenkin sujuneet mallikkaasti Fionankin osalta ja suurin osa matkasta on kuljettu hyvinkin nätisti. 



Fionan esikoulun lisäksi tallin väkeä kiireisenä ovat pitäneet äiti-lapsi-leirien pirteät ja ohjelmantäyteiset päivät ja muut poneja ihailemassa käyneet. Touhua ei tosiaan ole päivistä puuttunut etenkään leiripäivinä, kun useampi touhukas äiti-lapsi-parivaljakko on pyyhältänyt pitkin tallia talliaskareita harjoitellen ja muistoja verestäen.

Ei hätää, mikäli edellinen päiväleiri meni ohi!
Järjestämme seuraavan äitien (tai miksei isien tai tätien tai isovanhempien) ja lapsien yhteiden päiväleirin 23. ja 24. heinäkuuta. Paikkoja on vielä jäljellä, mutta ei rajattomasti! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumiset ikärajattomalle päiväleirille hoitaa Anne/ 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.