maanantai 1. tammikuuta 2018


Esittelen tässä porin ponitallilla olevat ponimme ja ensimmäisenä on vuorossa:

                               ❤LULU ❤

Lulu on  pienin mutta ei kuitenkaan vähäsin poneistamme ja hänestä riittäisi juttua kirjaksi asti on hän semmoinen persoona että oksat pois :)

Voisin nyt ensi alkuun todeta että täsä on poni joka taatusti rakastaa lapsia ja yleensäkkin ihmisiä ihan mahdottomasti.
Kerholaiset Lulu on ottanut ilolla vastaan ja odottaa kerholaisten saapumista tarhan portin edessä malttamattomana ja hän haluaa että ensimmäisenä hänet otetaan laumasta ja pienestä koostaan huolimatta änkee portille ensimmäiseksi isojen ponien eteen ihan kuin näyttääkseen muillekkin poneille että hänen kuuluu päästä kerholaisten hoidettavaksi ensin.

Lululla on aloitettu kärryttelyharjoitukset ja ne jatkuvat ja edistyvät hyvää vauhtia

Hän seurailee jokaista kerholaista silmillään vuoronperään ja ei nauttii siitä kun häntä harjaillaan molemmilta puolilta yhtäaikaa pienillä käsillä ja nauttii lasten huomiosta suunnattomasti.
Kun kerholaiset taluttaa Lulua hän säätää kävelyvauhtinsa taluttajan vauhtiin niinkuin auttaakseen kokematonta taluttajaa tehtävässään.

Perusolemukseltaan Lulu on laiskahko, hän ei ajattele että tässä maailmassa olisi kiire mihinkään ei ainakaan niin kiire että oikein ravaamaan pitäis alkaa. Löntystely vauhti riittää Lululle.

Lulu jaksaa väsymättä olla lasten huomion keskipisteenä aina...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.