torstai 7. kesäkuuta 2018

Uusi kuu, uudet tuulet!

 Kuun vaihteessa tapahtui jännittäviä asioita, kun Porin Ponitallin kaikki ponit saapuivat Porin raviradan talliin ja Ponitalli alkoi luotsaamaan koko tallia. Viikko on kulunut tallin pesemiseen ja pintojen ehostamiseen sekä maalailuun, mutta pian tallin fiksailut saadaan valmiiksi ja saamme nauttia entistä ehommasta tallista. Tallin valmistuttua kuvaamme tai kirjoitamme varmasti esittelyn uudistuneesta tallista!

Nykyisin raviradalla asuvat siis kaikki ponimme, paitsi Lumi ja Valpuri, jotka lähtivät viikko sitten viettämään kesälomaa laitumelle. Viime viikolla myös Wilma, Julle ja Lulu muuttivat raviradalle. Samaan aikaan talliin muutti myös ylemmissä kuvissa esiintyvä rautiaankirjava, 17-vuotias ponitamma Cindy.
Keskiviikkona pikkuinen Fiona aloitti myös esikouluharjoitukset ja kipitti emänsä Saaran kanssa talliin hoidettavaksi. Tähän asti Fiona on ollut ihmisten suhteen hieman arka, eikä sitä juuri ole päässyt lähestymään. Tallissa Fiona kuitenkin nopeasti rohkaistui ja hetken äitinsä harjaamista katseltuaan tuli rapsutettavaksi. Sen jälkeen se ei olisi rapsutuksista tarpeekseen saanutkaan. Kaiken aikaa Fionan käytös oli aivan esimerkillistä, mutta samaa ei kaiken aikaa voinut sanoa Saarasta, jonka mielestä tallissa seisominen ja paijaaminen oli ihan tylsää. Tästä harjoitukset kuitenkin jatkuvat ja käsittelyä jatketaan päivittäin.

(kuvat ottanut Henna Kangas)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.